Jazzlogo_bg

Sponsorer:

Hotel Marina

Nordea

Djurslands Jazzklub

Jazzlogo bg 1

 

Sommerjazz i Ørsted og Grenaa

Cafeen

Jazzklubbens aktiviteter holder godt nok sommerpause indtil den 1. september, men der foregår alligevel ting og sager på jazzfronten. Ørsted Kros venner har taget initiativ til en søndag eftermiddag med jazzfrokost og efterfølgende koncert i krogården (hvis vejret tillader det - hvis ikke flyttes koncerten indendørs). Det foregår søndag den 22. juli. Der er frokost kl. 12 og koncert kl. 13. Alle oplysninger om arrangementet på dette “korte” link (mal over, klik ctrl+c og sæt ind på adresselinjen med ctrl+v): https://oerstedkro.dk/international-jazz-sangerinde-paa-oersted-kro-soendag-den-22-juli-kl-12-15-tilmelding-senest-mandag-den-16-juli/Hannah

“Vennerne” har engageret Grenaas nye jazz- og bluesorkester “Hyggebanden”, som har besøg af den dansk-israelske sangerinden Hannah Shirel.

Det er garvede musikere fra dengang “mor var dreng”, som har dannet Hyggebanden. Orkesteret består af fhv. rektpr på Grenaa Gymnasium, Ole Fjord, tidl. musiklærer Jens Ole Nielsen, tidl. borgmester og regionsmedlem Gert Schou, tidl. praktiserende læge Bjarne Friis-Christensen, og formanden for Djurslands Jazzklub, Svend Frandsen. Han er som de øvrige også i høj grad “forhenværende”.

 

Koncerten gentages ugen efter, søndag den 29. juli kl. 14 på Hotel Marina i Grenaa. Her er tilmelding ikke nødvendig, men måske en god ide. Der er gratis entre.

                                                       X X X X X X X X X X

Jazzklubbens sæson sluttede lørdag den 2. jun med gode gamle kendinge - nemlig Vestre Jazzværk. En god og kvalitetsmæssig høj sæson er forbi. Nu er der sommerferie indtil 1. september, og her får vi besøg af bandet, som var med til at stifte jazzklubben i 2003. Der er nærmest tradtion for, at Royal Garden Jazzband hvert andet år er tilbage på scenen.

RGJ i Tyrkiet

I forbindelse med frokostjazzen på Hotel Marina 1. sept bliver der formentlig igen i år arrangeret grillaften med dans på campingpladsen på Gjerrild Nordstrand.

Medlemmerne ønskes en
 

      RIGTIG GO’ SOMMER