Jazzlogo bg 1
Jazzlogo bg
Næste koncert

Sponsorer:

Hotel Marina

Nordea

 

God jul

og

velkommen

til

jazz i 2018

 

Web Design
[Djurslands Jazzklub] [Historie] [Bestyrelse] [Næste koncert] [Program 2018]

IMG_20171007_151125

Henning Munk & Plumperne afsluttede årets frokostjazz-arrangementer. Det var bandets første optræden i Djurslands Jazzklub. Men efter det afsluttende bifald at dømme, var det næppe sidste gang. Der blev klart reklameret for en gentagelse.

Jazzklubben holder pause på grund af jul og nytår, men er tilbage med den traditionelle nytårsfest lørdag den 27. januar kl. 19.

Og vi skal igen hilse på et helt nyt og allerede stort navn på verdens jazzscener

   Monique Thomas
Hun er født i Philadelphia, hvor hun under sin opvækst lyttede til jazz, gospel, soul og black American music. Hun begyndte at synge og spille Monique-Thomas-300x199klaver i en ung alder. Senere studerede hun jazz og klassisk ved William Paterson University of New Jersey. Under studierne begyndte hun at optræde i klubber i og omkring New York. I 1998 flyttede Monique til Frankrig, hvor hun begyndte at undervise i sang og det gør hun stadig. Med sig til nytårsfesten i Grenaa har hun


Burich-l’Etienne New Orleans Ensemble

Burich-l´Etienne

Tilmelding til nytårsfesten senest tirsdag den 23. januar kl. 18 til 8632 6919 og 8632 0885 eller mail til: aarsnes.frandsen@stofanet.dk.

Pris: Spisning og dans: 300 kr. (medlemmer) og 350 kr (øvrige)

Kun dans (kl. 21 til 24) 50 og 100 kr.

Hyggebanden hygger

ZekeNytårsfesten bliver anderledes end normalt. Der vil være levende musik allerede, når gæsterne ankommer. Fra kl. ca. 18:30 spiller det ny grenaaensiske jazzband, HYGGEBANDEN. De fleste vil nikke genkendende til navne som tidl. borgmester Gert Schou, tidl. rektor Ole Fjord, tidl. folkeskole- og musiklærer Jens Ole Nielsen, tidl. praktiserende læge Bjarne Friis-Christensen samt jazzformand Svend Frandsen.